Vakcentrum Food Wine & Hospitality opent haar deuren op 6 september 2021. 

Op 6 september 2021 opent het Vakcentrum Food Wine & Hospitality haar deuren. Het Vakcentrum is een samenwerking tussen vier toonaangevende partijen; WTOL Academy, Horeca Academie en SVO vakopleiding food. Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) is als examencentrum bij het Vakcentrum aangesloten. Het Vakcentrum is gevestigd op een centrale plaats in Nederland in Houten, langs de A27. De opening zal worden gedaan door Roeland Buijsse, lid van het College van Bestuur van SVO, één van de partners in het Vakcentrum.

Vakcentrum Food Wine & Hospitality staat voor professionele, erkende opleidingen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. WTOL Academy, Horeca Academie en SVO vakopleiding food zijn als opleiders vertegenwoordigd in het Vakcentrum. SVH is als examencentrum in Houten aangesloten. De betrokken partners slaan de handen ineen waarbij de diensten van de ene partij een wereld opent voor de diensten van de andere partij. Zo kunnen wij voor zowel werkgever als voor werknemer of privé geïnteresseerden een volledig aanbod van opleidingen bieden op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. De verschillende partners blijven eveneens zelfstandig in de markt opereren. 

Janneke Keuning (SVO): “Wij zien deze unieke samenwerking als een meerwaarde voor de verschillende branches. Met een unieke leermethode, het zogenaamde Blended Learning, waarbij zowel online als klassikale (praktijkgerichte) lessen gecombineerd worden, bieden we voor zowel werkgevers als studenten een breed kwalitatief keuzeaanbod van opleidingen.”

Het Vakcentrum heeft tot doel om een breed aanbod erkende opleidingen te bieden voor zowel privé geïnteresseerden als studenten die vakmatig een opleiding willen volgen om zich te verrijken met kennis over eten, drinken en gastvrijheid. Opleidingen worden getoetst op criteria die de kwaliteit van het opleidingsinstituut, het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en de klachtenbehandeling moeten waarborgen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag de opening op 6 september (van 14.00 – 17.00 uur in Houten) bijwonen, stuur dan een mail aan info@vakcentrumfwh.nl.

Meer informatie: VakcentrumFWH.nl