Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Hospitality training Amsterdam

Hospitality en teambuilding voor het hele team! De training die gegarandeerd zorgt voor een top (terras)seizoen! Gemiddelde besteding per gast structureel 10% hoger? 

Creëer een hogere beleving en besteding van gasten door je team deel te laten nemen aan deze inspirerende trainingsdag! De training is tevens een enorme boost voor de teamspirit. 

                                                                 ¨Wist je dat  je tussen de zeventien en twintig
                                                                            contactmomenten hebt met de gast?¨

De trainingsdag is een interactieve en inspirerende dag waarin we het team activeren om na de trainingsdag met elkaar aan de slag te gaan met de behandelde onderwerpen. Uit eerdere resultaten is gebleken dat de gemiddelde besteding per gast structureel en effectief minimaal 10% hoger is dan voor de trainingsdag! De trainingsdag is opgebouwd uit een aantal onderdelen zodat de dag een dynamisch karakter heeft en er meerdere onderwerpen behandeld kunnen worden. 

OCHTEND BEWUST GASTHEERSCHAP
Hier gaan we de diepte in op de psychologie en toepassen van bewust gastheerschap. Wat voor technieken kun je daarvoor inzetten en hoe kunnen we dit gebruiken om de gasten een optimale beleving te bieden met een zo hoog mogelijke besteding en uiteraard op  gastvrije wijze. Een greep uit de behandelde onderdelen van deze training:

√ Gesprekstechnieken
√ Verkoop en advies technieken, vraagtechnieken,
√ Inspelen met de (on)bewuste behoefte van de gast
√ (non)- verbale communicatie en de invloed hiervan

Meer Informatie