Laden Evenementen

We proeven en bespreken in deze masterclass Wijn en Spijs 8 hapjes en 8 wijnen. Je krijgt een toegankelijke informatie, waarna je zelf aan de slag te gaat. De Wijn en Spijs masterclass is systematisch opgebouwd, waarbij de theorie duidelijk uitgelegd wordt. De proefervaringen van de gerechtjes en wijnen worden samen besproken, zo leer je hoe je kunt koken naar de wijn, en hoe je de wijn kiest of aanpast.

  • Je wilt meer weten over smaakrijkdom en complexiteit
  • Je wilt meer weten van de functie van gustatorische smaken
  • Je wilt meer weten van de verschillen tussen emotioneel en analytisch proeven
  • Je wilt het verschil tussen smaak en proeven multi zintuigelijk ervaren
  • Je wilt meer leren hoe smaakprofielen van wijn en gerecht het effect op de ander bepalen
  • Je wilt kunnen beargumenteren, welke wijn-spijscombinaties het beste zijn

Datum 17 oktober 2024
Aanvang:
19.00 uur
Kosten: € 99,-

Nascholing rVS® 4 punten
Cat: A

Aanmelden