Laden Evenementen

Wanneer er een fles wijn voor je staat en je in één enkele oogopslag kan bepalen wat deze fles wijn waard is, is niet een vaardigheid die niet voor iedereen is weggelegd. De hoeveelheid kennis die je daarvoor moet kunnen toepassen is enorm. Er spelen veel elementen mee die dit samen bepalen. Kennis van de wijnmaker, het jaartal en de conditie van het etiket om maar een paar voorbeelden te noemen. Er zijn dan ook maar heel weinig mensen in Nederland die zichzelf ‘Wijntaxateur’ mogen noemen.

Richard van Leest is een van die mensen. Als gecertificeerde Wijn Taxateur en Makelaar (RWTM) is Richard met zijn eigen specialisatie, de kenner die in Nederland aan de internationale normen voldoet. Richard zal speciaal voor WTOL in deze Masterclass laten zien, vertellen en laten proeven, waarom oude wijnen zo bijzonder wijn.

Een interessante Masterclass waar de basis van wijntaxatie wordt uitgelegd. Een onmisbare en uiterst waardevolle skill voor iedereen die op professioneel niveau wilt werken met wijn.

Datum: 16 september 2024
Aanvang:
19.00 uur
Kosten: € 125,-

Nascholing rVS® 4 punten
Cat: A

Aanmelden