Laden Evenementen

Een van de lastigste, maar ook leukste onderdelen van de opleiding tot SVH Register Vinoloog/Sommelier, is het onderdeel wijn & spijs. Het zoeken naar de beste wijn & spijs combinatie is dan ook elke keer weer een groot avontuur. Op zondag 14 juli organiseren Wijnrestaurant Contraste en WTOL Academy samen: ‘De Wijn-spijs-surprise’. Tijdens deze middag zullen wij samen met jou opzoek gaan naar de meest interessante en uitdagende combinaties. De middag zal duren van 13:00 tot 17:00 en zal plaatsvinden bij Wijnrestaurant Contraste (Kerkstraat 22, 2355 AE Hoogmade)

Chef-kok Kenneth Tjong Ayong zal gedurende de middag met zijn team een 4-gangen menu bereiden. Daarnaast zal Maître-Sommelier Paulien van Wieringen met behulp van WTOL-docenten en SVH Registervinologen Edo Kruidering en Pepijn van der Linden, per gang 3 verschillende proefglazen wijn serveren. Zo kunnen we samen met jou opzoek gaan naar de meest onvergetelijke combinatie. Er zijn deze middag helaas geen uitzonderingen te maken op het menu

Prijs per persoon: €99,00

Tijdens deze middag is het volgende bij de prijs inbegrepen:

Luxe 4-gangen menu (inclusief amuse)
Per gang 3 proefglazen van verschillende wijnen. 
Aperitief bij aanvang van de middag
Onbeperkt tafelwater
Koffie & friandises toe

4 PE-punten SVH register Vinoloog/sommelier (Cat: A)

Aanmelden