Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons iets vanzelfsprekends. Met Wijntraining Online nemen we verantwoordelijkheid voor het verminderen van de CO2 uitstoot doordat je kunt leren op afstand middels E-Learning. Hierdoor wordt er minder tot geen gebruik gemaakt van papier en natuurlijke grondstoffen. Bovendien is er minder noodzaak tot reizen. Maar er zijn nog meer redenen: 

1) SVH erkende opleider. SVH examens hebben betrekking op alles wat een medewerker in de horeca moet weten binnen bepaalde functies om een goed advies aan de gast te kunnen geven maar ook de hobbyist thuis, die meer wil weten van wijn en spijs. Wij hebben ons daarom geconformeerd aan de SVH examen niveaus en zijn de eerste erkend opleider door de branche.

2) Één gebruikers account voor alle trainingen. Gemak dient de mens, heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je makkelijke en inzichtelijk trainingen volgen op de verschillende niveau’s We bieden wijnkennis op niveau 1t/m 4 (Beginner – Basis – Gevorderden en Vinoloog) Onderzoeken wijzen uit dat bij de combinatie van zien, horen en interactie, maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden. Ons Game-Learning | E-Learning programma speelt hier op in.

2) Rapportage per gebruiker mogelijk. Ik ontvang vaak de vraag van organisaties, scholen en instanties: “kan ik een overzicht krijgen van mijn werknemers/studenten”  Welnu… Je kunt dit nu geheel zelf inzien. Uiteraard is dit voor docenten en leidinggevenden aan te vragen bij ons. Je kunt ook eigen content/files/ uploaden die uitsluitend beschikbaar zijn voor jouw eigen student(en)/ medewerkers. 

3) Feedback per vraag. Game-Learning is leren door te doen… “learning by doing”… maar waarom is die vraag nu juist fout of goed? Je krijgt in het nieuwe programma feedback per vraag, geheel op maat!

4) Handig en overzichtelijk naslagwerk en vraagstellingen. De wondere wereld van wijn is eigenlijk best overzichtelijk. Google maar eens Merlot. en? Binnen 44 sec 28.600.000 pagina’s. In het vernieuwde programma leer ik je al spelenderwijs de verschillende druiven en smaaktypes ontdekken.

5) Beschikbaar voor iPad en tablet en smartphone. Ipad, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken. Lekker thuis op de bank of vanuit de luie stoel op het terras of in de tuin. Om Illa Gort op mijn LInkedIn account te citeren “Leren over wijn was nog nooit zo leuk”

6) Toegespitst op de keuzedelen MBO. Middelbare scholen (ROC) zijn al jaren gretige gebruikers van ons programma. Ieder jaar vragen wij om feedback en verbeterpunten. Voor de bijna 1000 studenten die komend schooljaar weer gaan starten met wijnkennis zal het leren nog plezierig zijn!

7) Bij het online leren over wijn hoort natuurlijk nog steeds het vertrouwde proeven van wijn. Dat kan op verschillende niveaus van beginner tot vinoloog op meer dan 35 locaties door het gehele land. Klik hier om een locatie bij jou in de buurt te vinden.

Programma personaliseren. Wil je een geheel eigen look and feel? Gepersonaliseerde en geautomatiseerde mails met Jouw logo? Welnu dat kan… Kost wel wat maar de mogelijkheden voor een geheel gepersonaliseerde leeromgeving zijn aanwezig.