
SVH ERKEND | 98% VAN ONZE STUDENTEN BEVEELT ONS AAN
SVH ERKEND | 98% VAN ONZE STUDENTEN BEVEELT ONS AAN







Hoewel aangenomen wordt dat Zuid-Afrika reeds duizenden jaren geleden aan wijnbouw deed is het ontegensprekelijk onze "eigen" Jan Van Riebeeck die de grondlegger is van de wijnbouw in Zuid-Afrika. In 1656 plantte hij als Gouverneur van de Kaap de eerste druivenstokken in de tuin van de Oost-Indische Compagnie. Ook dit jaar organiseren we een fantastische én […]
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus worden ca 15 wijnen geproefd en besproken. Voor het theorie deel wordt gebruikgemaakt van E-learning. Toegang van deze online training ontvang je direct na inschrijving! Zo […]
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Wijn 3 cursus biedt een brede kennis van wijn in een gezellige sfeer. Je leert wijnen proeven, beoordelen en ontdekt de karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden. Het officiële examen is optioneel, maar het diploma is vereist voor toelating tot de opleiding van Vinoloog/Sommelier (SVH Vinoloog niveau 4).
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus worden ca 15 wijnen geproefd en besproken. Voor het theorie deel wordt gebruikgemaakt van E-learning. Toegang van deze online training ontvang je direct na inschrijving! Zo […]