Vaak merk ik dat er verwarring is over het woord “Masterclass” Een masterclass is een les die door een echte expert c.q deskundige in zijn/haar vakgebied wordt gegeven. Je kunt zeggen “de beste in zijn vak” Welnu we hebben drie “Masters” voor je geselecteerd de komende periode:

Masterclass Jan-Willem van der Hek 13 Mei
Als Beste Sommelier van Nederland deelt Jan-Willem van der Hek graag zijn kennis met jou! Op maandag 13 mei zal hij een examentraining verzorgen ter voorbereiding op het examen SVH Vinoloog Organoleptisch. Meer weten?

Masterclass Stan Beurskens 27 mei
Stan Beurskens studeerde oenologie aan de beroemde universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika en de universiteit van Geisenheim in Duitsland. Naast zijn theoretische achtergrond heeft hij inmiddels bijna 20 jaar praktijkervaring in verschillende wijngaarden over de hele wereld in zowel de klassieke als ook de nieuwe wereld. Meer weten? 

Masterclass Robert Kranenborg 15 juni
Oesters en wijn vormen een sterkte combinatie, vis en wijn ook, maar waarom? SVH meesterkok Robert Kranenborg gaat de uitdaging met je aan in deze masterclass. Je proeft verschillende wijnen en gaat aan de slag met combinaties van oesters en visgerechten. Op informele en leuke wijze wordt je meegenomen in de wereld van wijn en spijs en krijg je ondermeer antwoord op de volgende vragen: Meer weten?