Deze SVH wijntraining is geschikt voor medewerkers in horeca, wijnhandel, supermarkten en groothandel. Ook is deze wijntraining prima geschikt voor de enthousiaste thuis hobby kok en wijnliefhebber. We raden aan om deze gevorderden training te starten met enige basis kennis van wijn. SVH wijn 2 of soort gelijk een pré. Je kunt de opleiding ook volledig Online volgen in een zelfstudie variant.

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn.
We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een  gezellige sfeer. Bovendien ontvang je bij inschrijven een abonnement op het culinaire magazine Saisonnier met het eerste jaar maar liefst 50% korting. In acht avonden leer je en verdiepen we ons in:

√ De wijngebieden in de wereld.
√ Proeven, beoordelen van wijn.
√ Karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden.
√ Wijnbereiding, vinificatie.
√ Kwaliteitsverschillen herkennen.

Aan het einde van de opleiding kun je opgaan voor het officiële examen SVH wijn 3. Het diploma is een vereiste om te worden toegelaten tot de opleiding van Vinoloog (SVH Vinoloog niveau 4) We proeven en ontdekken ca. 70 karakteristieke wijnen in acht avonden, (gemiddeld om de twee weken) Je doet vooral praktische kennis op en leert om op een neutrale wijze wijnen te beoordelen.

Wanneer?
Maandag 11 Maart – Loetje a/d Amstel. 10.00 – 13.00 uur.
Zaterdag 11 Mei – Horeca Academie Den Haag 10.00 – 13.00 uur.
Zaterdag 11 Mei – SVO Houten 10.00 – 13.00 uur.
Maandag 13 Mei – Smart Markt Valkenburg 10.00 – 13.00 uur.

Meld je hier aan!