Wijntraining Online heeft meer dan 5000 fans op Facebook en binnenkort meer dan 36.000 tevreden klanten. Van Zweden tot Spanje en van Thailand tot Curacao, maar gelukkig ook veel gebruikers in Nederland en België. Het zijn veelal medewerkers van Nederlandse hotelketens en internationale organisaties die gebruik maken van ons programma, maar ook de enthousiaste thuis hobby kok die meer van wijn wil weten. Met ingang 1 december 2017 is daarom het E-Learning programma ook volledig in het Engels beschikbaar.
Één gebruikers account voor alle trainingen.
Gemak dient de mens, heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je makkelijke en inzichtelijk trainingen volgen op de verschillende niveau’s We bieden wijnkennis op niveau 1t/m 4 (Beginner – Basis – Gevorderden en Vinoloog)
Rapportage per gebruiker mogelijk.
Ik ontvang vaak de vraag van organisaties, scholen en instanties: “kan ik een overzicht krijgen van mijn werknemers/studenten”  Welnu… Je kunt dit nu geheel zelf inzien. Uiteraard is dit voor docenten en leidinggevenden aan te vragen bij ons. Je kunt ook eigen content/files/ uploaden die uitsluitend beschikbaar zijn voor jouw eigen student(en).
Feedback per vraag.
Game-Learning is leren door te doen… “learning by doing”… maar waarom is die vraag nu juist fout of goed? Je krijgt in het nieuwe programma feedback per vraag, geheel op maat!
Naslagwerk en vraagstellingen.
De wondere wereld van wijn is eigenlijk best overzichtelijk. Google maar eens Chardonnay. en? Binnen 44 sec 28.600.000 pagina’s. In het E-learning programma van Wijntraining Online leer ik je al spelenderwijs de verschillende druiven en smaaktypes.
Beschikbaar voor iPad en tablet. 
Ipad en tablets zijn niet meer weg te denken. Lekker thuis op de bank of vanuit de luie stoel op het terras of in de tuin. Om Illa Gort op mijn LInkedIn account te citeren “Leren over wijn was nog nooit zo leuk”
Programma personaliseren (optioneel) 
Wil je een geheel eigen look and feel? Jouw logo ipv die Uil op een wijnglas? Welnu dat kan… Kost wel wat maar de mogelijkheden voor een geheel gepersonaliseerde leeromgeving zijn aanwezig.
Heb je nog een vraag of opmerking. Laat het me gerust weten. Voor een overzicht van onze trainingen: