L´Exception  en WTOL Academy verlengen samenwerking. 

Op 19 september 2022 is tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam de samenwerking tussen L’Exception BV en WTOL Academy BV verlengd met een nieuwe periode van drie jaar. Met het tekenen van de samenwerkingsovereenkomst hebben beide partijen een grote stap gezet in de gezamenlijke ambitie om de wijnkennis van klanten, relaties en medewerkers verder te vergroten.

Ruud Weterings, WTOL Academy BV: ¨Wij gebruiken een unieke leermethode, blended learning. (praktijk en online leren). Al onze trainingen zijn SVH erkend, zodat werkgevers en leerlingen een goede kwalitatieve keuze kunnen maken voor een op de praktijk gerichte wijnopleiding. In de afgelopen jaren is onze aanpak een succesformule gebleken voor vele studenten van middelbare scholen, verschillende hotelketens en horecamedewerkers. Wij zijn trots op de verlenging van de samenwerking met L’Exception. Zij hebben een mooi gevarieerd assortiment aan kwaliteitswijnen en een klanten bestand van hoogwaardige horeca- en retailrelaties”.

Richard van Hemert, L’Exception BV: “Sinds de oprichting in 1997 hebben we een prachtig en kwalitatief assortiment opgebouwd met gerenommeerde merken als: Bodega Norton, Antinori, Boschendal, Masi, Gonzalez Byass en Nicolas Feuillatte. Daarnaast importeren en distribueren we S.Pellegrino, Acqua Panna, Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks en Perrier.” De leermethode van WTOL Academy is zo ingericht dat online theorie en offline praktijk elkaar in een goede mix versterken. Daarmee voorziet deze opleider in een grote behoefte in de horeca: online leren waarbij medewerkers kort van de werkvloer zijn maar wel goed worden opgeleid en begeleid.”

L’Exception is onderdeel van de Activin Wine Group. Zij importeert, verkoopt en distribueert wijnen, waters en spirits van hoogwaardige kwaliteit uit alle vooraanstaande wijnproducerende landen. Activin BV focust op de off-trade markt. L’Exception bedient in de on-trade het midden- tot topsegment restaurants, hotels, theaters, catering en wijnwinkels. Kepler15 is verantwoordelijk voor de distributie van de premium waters Acqua Panna, S.Pellegrino, Italian Sparkling Drinks en Perrier en Vittel. The Vintage 3.0 met haar platform The Wine List biedt e-commerce oplossingen voor de verkoop van premium wijnen, met een hoog servicelevel naar de eindconsument.