Update April 2020: I.v.m. het Coronavirus en de daarbij horende richtlijnen van het RIVM, zijn de meeste van onze leslocaties tot begin mei in ieder geval gesloten. Daarbij voelen wij het maatschappelijk belang om niet met groepen bij elkaar te komen en zo te trachten het virus in te dammen. De geplande lessen zullen niet doorgaan voorlopig tot 4 mei 2020. Je ontvangt bericht van ons zodra we zeker weten wanneer we weer op de locatie terecht kunnen. We plannen nieuwe data en de lessen zullen waar mogelijk ingehaald worden. 

Online lessen | Webinar
Ondanks deze crisis periode door het coronavirus-COVID-19 blijft WTOL Academy | Wijntraining Online de studenten ondersteunen. Niet enkel met haar SVH erkende online wijntrainingen maar weet ook de deelnemers te binden en boeien met vakkundige webinars.

Unieke leermethode
WTOL Academy | Wijntraining Online gebruikt unieke leermethodes, Serious Game Learning en blended Learning, oftewel leren door vermaak! Helaas zijn de praktijklessen tot nader orde opgeschort… WTOL Academy | Wijntraining Online weet de deelnemers met E-learning en professionele webinars, online proeverijen te binden en te boeien. Onderstaand een aantal tips:

Gratis E-learning Spaanse wijnen. Meld je hier gratis aan.
Doe de online kennis Quiz Doe hier de kennis quiz.
Download het E-boek “Past wijn in een gezonde leefstijl? Download E-boek.
SVH erkende online E-Learning programma Online programma

Mochten er vragen zijn dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet en veel gezondheid gewenst!

Ruud Weterings
Directeur WTOL Academy