Klantgerichtheid is niet hetzelfde als klantvriendelijkheid. Gastgerichtheid en gastvrijheid ook niet trouwens… De termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar betekenen iets anders. Een klant (of gast) kan op een zeer vriendelijke manier toch niet geholpen worden. Je hebt het vast wel eens meegemaakt… Je belt naar een organisatie om een probleem voor te leggen. Je krijgt een buitengewoon vriendelijke en sympathieke medewerker aan de lijn, die je op zeer professionele en bovenal vriendelijke wijze uitlegt waarom hij/zij niets voor je kan doen.

Wijnpakketten in de winkel of op internet?
Wij hebben een enquête opgesteld om onze klantvriendelijkheid en klantgerichtheid te verbeteren, maar óók om te polsen of er behoefte is om wijnpakketten te leveren als service bij ons E-Learning | Game-Learning programma. In onze enquête stel ik deze vraag ook; Winkel of Internet? Wat leuk is om te zien, is dat, bij deze keuze verschillende beelden bij de meeste mensen op komt.

De wijnwinkel / groothandel / supermarkt.
De meeste wijnen worden nog steeds in de supermarkt gekocht, daarna zijn de Sligro’s – Makro’s – Hanos (sen) en andere grootwinkel bedrijven die een groot aandeel hierin hebben. Slijterijen en wijnwinkels hebben het moeilijk hun koppie boven water te houden wanneer zij zich niet weten te onderscheiden. Wachten achter andere wachtenden om uiteindelijk te horen dat de jouw wijn niet meer op voorraad is, is niet meer van deze tijd…

De Internet winkel.
Neem een kopje koffie, ga naar een gebruiksvriendelijke wijn website en je maakt rustig een keuze voor een wijn, die op een voor jouw geschikt moment gratis wordt thuisbezorgd. Je betaalt achteraf. Heeft de wijn uiteindelijk niet de gewenste kwaliteit, geen probleem. Je kunt deze kosteloos retourneren.

Wij hebben op aandringen van onze gebruikers de service verruimd. Je kunt nu óók wijnpakketten bestellen die goed aansluiten bij de verschillende hoofdstukken van ons E-Learning | Game learning programma. Neem eens een kijkje! Klik hier om naar onze wijn proefpakketten te gaan