WTOL presenteert met trots een nieuw en uniek concept: Winemakers Talk

Ben je een liefhebber van wijn en ben je altijd op zoek naar nieuwe, opwindende manieren om meer te leren over je favoriete druivennat? Dan is WTOL’s Winemakers Talk ieder 2e donderdag van de maand echt iets voor jou! In dit innovatieve Live webinar brengen we je in contact met enkele van ‘s werelds meest getalenteerde wijnmakers, rechtstreeks vanuit hun eigen wijngaarden.

Ontdek de verhalen achter de wijn
Tijdens Winemakers Talk krijg je de kans om de boeiende verhalen achter de meest geliefde wijnen ter wereld te ontdekken. Van de zonnige heuvels van Toscane tot de glooiende wijngaarden van Napa Valley, onze exclusieve webinars onthullen de passie, toewijding en vakmanschap die elk glas wijn zo uniek maken.

Leer direct van de experts
Onze Winemakers Talk brengt je niet alleen dichter bij de wijn, maar ook direct in contact met de meesterbreinen achter de fles. Ontdek de geheimen van het wijnmaken, leer over de verschillende druivenrassen en krijg waardevolle tips over het proeven en combineren van wijn, allemaal live en rechtstreeks van de experts zelf.

Word de ultieme wijnkenner
Of je nu een doorgewinterde kenner bent of net begint aan je reis door de wondere wereld van wijn, Winemakers Talk biedt een unieke kans om je kennis te vergroten en je passie voor wijn naar een hoger niveau te tillen. Duik met ons mee in de fascinerende wereld van wijn en word de ultieme wijnkenner!

Blijf op de hoogte van onze aankomende Winemakers Talks en mis nooit meer een kans om de magie achter je favoriete wijnen te ontdekken. Schrijf je nu in en maak deel uit van deze buitengewone wijnervaring!

Deze sessie wordt verzorgd door een wijnmaker uit de Chianti-regio en biedt waardevolle inzichten in hoe klimaatverandering deze historische wijnstreek beïnvloedt.

14 november: Winemakers Talk – Chianti en klimaatsverandering