Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wijngaarddag

29 juni 10:00 15:30

De Vinologen & Sommeliers van morgen

In samenwerking met Nederlandse Streekwijnen organiseert de WTOL Academy de wijngaarddag: ‘de Vinologen & Sommeliers van morgen’. We worden op deze dag ontvangen door ‘De smaak van Bilderhof’ in Dordrecht & ‘De Kleine Schorre’ in Dreischor (Zeeland).

De Bilderhof-wijnmakerij, gelegen in het schilderachtige landschap van Nederland, staat bekend om zijn passie voor ambachtelijke wijnproductie. Met zorgvuldig geselecteerde druivensoorten en een toewijding aan vakmanschap, creëren ze unieke en smaakvolle wijnen die de ware essentie van de regio weerspiegelen.

Programma De Bilderhof:
10:00 uur – Complete rondleiding en proeverij van 3 varianten
11:30 uur – Einde
11:45 uur – Vertrek met eigen vervoer naar ‘de Kleine Schorre’

In 2001 zag Wijnhoeve De Kleine Schorre het Zeeuwse licht. En is binnen deze ruim 20 jaar, uitgegroeid tot een van de grootste wijngaarden van Nederland. In de 14 ha staan momenteel 63.000 wijnstokken. Van de Pinot Gris, Pinot Blanc, Rivaner en Auxerrois worden wijnen gemaakt die naadloos aan moeten sluiten op het goede dat Zeeland te bieden heeft. De Zeeuwse Zilte Zaligheden. Deze zaligheden bestaan uit: mosselen, de Oosterschelde Kreeft, oesters, platvis, lamsoor en zeekraal.

Programma Kleine Schorre:
12:45 uur – Ontvangst
13:00 uur – Rondleiding door de wijngaarden en wijnkelders met een glaasje ‘Brut de Zelande’
13:45 uur – Proeverij in het proeflokaal met een late lunch (streekproducten in combinatie met de wijnen)
15:30 uur – Einde

Aansluitend is er de gelegenheid om met de groep in het proeflokaal nog even te blijven en nog een kleine glaasje met elkaar te nuttigen.

Kosten van de hele dag: €89,00

 

Aanmelden

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
10:00 – 15:30
Kosten:
€89
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,
Zuiddijk 4
Dreischor, 4315 PA Nederland
+ Google Maps