Wil je in de horeca professioneler koffie zetten of je barista-skills naar een hoger niveau tillen? Of ben je gewoon een echte koffieliefhebber en wil je eindelijk begrijpen wat er allemaal komt kijken bij een écht goede espresso of cappuccino? Tijdens de Barista Basis Training leer je de fundamenten van het vak op een praktische en inspirerende manier.
Barista Basis: 10:00-16:00 uur
10:00-10:30 introductie van grond tot mond
10:30-12:00 proeven, ruiken, ervaren
12:00-12:30 pauze
12:30-14:30 praktijk espresso, Lungo versus Americano
14.30-14.45 pauze
14.45-16.00 melk opschuimen, cappuccino’s en overige melk koffie
Tijdens deze praktijkgerichte basis cursus daag je jezelf en elkaar uit in het maken van verschillende koffies. Deze opleiding geeft je een beginnende kennis en kunde van koffie zetten. We gaan hierbij uit van het leren en studeren over koffie in een gezellige sfeer.
2 PE-punten SVH register Vinoloog/sommelier (Cat: A)
SVH ERKEND | 98% VAN ONZE STUDENTEN BEVEELT ONS AAN

