De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De Spoedcursus Sociale Hygiëne (dagcursus) bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de Spoedcursus Sociale Hygiëne wordt het gehele SVH Sociale Hygiëne lesstof behandeld en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer. Daarnaast maak je tijdens de Spoedcursus een examentraining voor een optimale voorbereiding op het SVH […]
Het SVH Wijn 2 examen, afgenomen door de externe examenorganisatie van het SVH, bestaat uit 46 meerkeuzevragen en duurt 45 minuten. De eerste zes vragen gaan over het proeven van vier wijnen (twee wit en twee rood). Om te slagen moet je minimaal 28 vragen (60%) juist beantwoorden, waarvan ten minste twee vragen over het proeven.
Tijdens een HACCP training leer je over de essentie van voedselveiligheid en de mogelijke gevolgen van het niet opvolgen van de juiste protocollen. Je krijgt inzicht in het voorkomen van kruisbesmetting en leert hoe je op hygiënische wijze kunt werken om zo je klanten te beschermen tegen door voedsel overgedragen ziektes. √ Identificeer risico’s en bepaal […]
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De Spoedcursus Sociale Hygiëne (dagcursus) bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de Spoedcursus Sociale Hygiëne wordt het gehele SVH Sociale Hygiëne lesstof behandeld en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer. Daarnaast maak je tijdens de Spoedcursus een examentraining voor een optimale voorbereiding op het SVH […]
De Spoedcursus Sociale Hygiëne (dagcursus) bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de Spoedcursus Sociale Hygiëne wordt het gehele SVH Sociale Hygiëne lesstof behandeld en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer. Daarnaast maak je tijdens de Spoedcursus een examentraining voor een optimale voorbereiding op het SVH […]
Wil jij als een echte bartender achter de bar de show stelen? Kom dan naar onze cocktail training, hier zullen we je alle basistechnieken van een bartender leren. Wat is […]
Wil je in de horeca professioneler koffie zetten of je barista-skills naar een hoger niveau tillen? Of ben je gewoon een echte koffieliefhebber en wil je eindelijk begrijpen wat er allemaal komt kijken bij een écht goede espresso of cappuccino? Tijdens de Barista Basis Training leer je de fundamenten van het vak op een praktische […]
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus […]
De Online SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze online training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Wijn 3 cursus biedt een brede kennis van wijn in een gezellige sfeer. Je leert wijnen proeven, beoordelen en ontdekt de karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden. Het officiële examen is optioneel, maar het diploma is vereist voor toelating tot de opleiding van Vinoloog/Sommelier (SVH Vinoloog niveau 4).
In Nederland zijn er inmiddels heel wat wijngaarden te vinden. Naar schatting zijn er ongeveer 200 wijngaarden die hun wijn commercieel verkopen. De meeste van deze wijngaarden hebben een oppervlakte van meer dan 1000 m2. Ongeveer de helft van alle commerciële wijngaarden is zelfs 1 hectare of groter. Wijnhoeve de Kleine Schorre (Schouwen Druivenland) heeft zelfs een oppervlakte van 10 hectare.
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
Fouten in wijn (Meron Laboratorium) Meron is hét Nederlandse bedrijf dat wijnlaboratoriumdiensten en kwaliteitsanalyses uitvoert voor de wijn- en drankenindustrie. Het bedrijf gebruikt kunstmatige intelligentie en chemische analyses om de kwaliteit, smaak en houdbaarheid van wijn te beoordelen, te garanderen en inzicht te bieden aan producenten en distributeurs. Hierdoor worden consumenten verzekerd van de kwaliteit […]
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus […]
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Wijn 3 cursus biedt een brede kennis van wijn in een gezellige sfeer. Je leert wijnen proeven, beoordelen en ontdekt de karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden. Het officiële examen is optioneel, maar het diploma is vereist voor toelating tot de opleiding van Vinoloog/Sommelier (SVH Vinoloog niveau 4).
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Wijn 3 cursus biedt een brede kennis van wijn in een gezellige sfeer. Je leert wijnen proeven, beoordelen en ontdekt de karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden. Het officiële examen is optioneel, maar het diploma is vereist voor toelating tot de opleiding van Vinoloog/Sommelier (SVH Vinoloog niveau 4).
Altijd al willen weten hoe jouw favoriete wijnen worden gemaakt? Elke 2e donderdag van de maand organiseren wij een exclusief webinar met een gepassioneerde wijnmaker. Tijdens dit interactieve webinar kun jij al je brandende vragen stellen en meer te weten komen over het vakmanschap achter elke fles wijn. Een reis naar Zuid-Afrika gepland? Dan mag een bezoek […]
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus […]
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus […]
De SVH Wijn 3 cursus biedt een brede kennis van wijn in een gezellige sfeer. Je leert wijnen proeven, beoordelen en ontdekt de karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden. Het officiële examen is optioneel, maar het diploma is vereist voor toelating tot de opleiding van Vinoloog/Sommelier (SVH Vinoloog niveau 4).
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus worden ca 15 wijnen geproefd en besproken. Voor het theorie deel wordt gebruikgemaakt van E-learning. Toegang van deze online training ontvang je direct na inschrijving! Zo […]
De SVH Wijn 3 cursus biedt een brede kennis van wijn in een gezellige sfeer. Je leert wijnen proeven, beoordelen en ontdekt de karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden. Het officiële examen is optioneel, maar het diploma is vereist voor toelating tot de opleiding van Vinoloog/Sommelier (SVH Vinoloog niveau 4).
De Spoedcursus Sociale Hygiëne (dagcursus) bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de Spoedcursus Sociale Hygiëne wordt het gehele SVH Sociale Hygiëne lesstof behandeld en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer. Daarnaast maak je tijdens de Spoedcursus een examentraining voor een optimale voorbereiding op het SVH […]
Wil je in de horeca professioneler koffie zetten of je barista-skills naar een hoger niveau tillen? Of ben je gewoon een echte koffieliefhebber en wil je eindelijk begrijpen wat er allemaal komt kijken bij een écht goede espresso of cappuccino? Tijdens de Barista Basis Training leer je de fundamenten van het vak op een praktische […]
Handelen als elke seconde telt! (incl. NIBHV certificaat) Heb je medewerkers in dienst? Dan ben je volgens de Arbowet verplicht om altijd ten minste één bedrijfshulpverlener (BHV’er) aanwezig te hebben binnen je organisatie. Een BHV’er is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van eerste hulp en het begeleiden van een ontruiming. […]
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus […]
Het SVH Vinoloog/Sommelier examen bestaat uit drie delen: Theorie A, Theorie B en een organoleptisch examen. Tijdens het organoleptische deel kan je gevraagd worden naar eigenschappen van diverse wijnen, zoals benaming, type, herkomst, druivenras, productiekenmerken en geschiktheid voor gastronomie. Raadpleeg het volledige examenreglement voor meer informatie.
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
Het SVH Wijn 2 examen, afgenomen door de externe examenorganisatie van het SVH, bestaat uit 46 meerkeuzevragen en duurt 45 minuten. De eerste zes vragen gaan over het proeven van vier wijnen (twee wit en twee rood). Om te slagen moet je minimaal 28 vragen (60%) juist beantwoorden, waarvan ten minste twee vragen over het proeven.
Tijdens een HACCP training leer je over de essentie van voedselveiligheid en de mogelijke gevolgen van het niet opvolgen van de juiste protocollen. Je krijgt inzicht in het voorkomen van kruisbesmetting en leert hoe je op hygiënische wijze kunt werken om zo je klanten te beschermen tegen door voedsel overgedragen ziektes. √ Identificeer risico’s en bepaal […]
De Spoedcursus Sociale Hygiëne (dagcursus) bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de Spoedcursus Sociale Hygiëne wordt het gehele SVH Sociale Hygiëne lesstof behandeld en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de trainer. Daarnaast maak je tijdens de Spoedcursus een examentraining voor een optimale voorbereiding op het SVH […]
Wil jij als een echte bartender achter de bar de show stelen? Kom dan naar onze cocktail training, hier zullen we je alle basistechnieken van een bartender leren. Wat is […]
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus […]
Ben jij een wijnliefhebber en heb je altijd al een passie gehad voor de smaken en geuren van Italiaanse wijnen? Dan is deze cursus Italiaanse wijnen absoluut iets voor jou! Ontdek de diverse pracht van wijnen uit verschillende Italiaanse wijnregio's en ontdek alles over de unieke eigenschappen en smaakprofielen die deze wijnen zo uitzonderlijk maken. […]
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus worden ca 15 wijnen geproefd en besproken. Voor het theorie deel wordt gebruikgemaakt van E-learning. Toegang van deze online training ontvang je direct na inschrijving! Zo […]
De Online SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze online training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.