Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam hebben op woensdag 19 september Jorica Koppen en Randal van Gils het eerste SVH Vinoloog|Sommelier diploma in ontvangst mogen nemen. Het SVH diploma is de hoogste wijndiploma op niveau 4. Met name de praktische toepasbaarheid voor de Nederlandse horeca is een grote pré. Het examen bestaat uit drie onderdelen die afzonderlijk getoetst worden:

√ Examen SVH Vinoloog theorie A
√ Examen SVH Vinoloog theorie B
√ Examen SVH Vinoloog Organoleptisch.

Met SVH met name praktisch opgeleid.
SVH-directeur Ricardo Eshuis: “Een succesvolle opleiding dient te worden bekroond met een betekenisvol diploma, het onomstotelijke bewijs dat je een bepaald kennisniveau hebt.
SVH staat achter de Nederlandse horeca. Kerndoel is het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca en alle branches waarin hospitality van belang is. Voor ons was het een uitdaging om de praktisch toepasbaarheid te borgen bij dit Vinologen|sommelier examen, we zijn hierin goed geslaagd”

Keuze mogelijkheid voor horeca gerelateerde wijnexamens.
WTOL Academy | Wijntraining Online directeur Ruud Weterings “ Vooropgesteld ben ik heel erg trots op onze geslaagde kandidaten. Een SVH Vinoloog | sommelier opleiding vergt een behoorlijke studie, tijd en doorzettingsvermogen. Je mag je oprecht een wijn expert noemen! Ook ben ik ongelofelijk blij met de nieuwe SVH structuur in wijn. Er is nu een keuze mogelijkheid voor horeca gerelateerde wijnexamens van beginner tot en met Vinoloog|sommelier niveau”

Over WTOL Academy
Wijntraining kan voor een belangrijk deel online. Het proeftechnische deel moet echt in de praktijk gebeuren. Daar zit voor ons en de student de uitdaging. De leermethode van WTOL is zo ingericht dat online theorie en offline praktijk elkaar in een goede mix versterken. Daarmee voorzien wij in een grote behoefte in de horeca: online leren waarbij medewerkers kort van de werkvloer zijn maar wel goed worden opgeleid en begeleid naar het examen. Opleidingen met digitale leeromgeving, met praktijkgerichte opdrachten, studeren wanneer het voor de leerling uitkomt.

Speciaal voor bedrijven en opleiders biedt Wijntraining Online een passende oplossing.
Of je nu op zoek bent naar een complete SVH Basis – SVH Gevorderd – SVH Vinoloog opleiding of als extra ondersteuning voor je wijnlessen, wij hebben een slimme oplossing die perfect past voor jouw medewerkers of studenten.

Wil je je aanmelden voor een van onze wijnopleidingen? Er is altijd een praktijk locatie bij jou in de buurt!

Op 15 september j.l zijn we met een nieuwe groep gestart. Op 4 februari 2019 starten we weer met een nieuwe groep. Je kunt je hier nu al voor aanmelden!