Nu langzaam de wereld uit de pauze stand komt, is het tijd om de balans op te maken en vooruit te kijken. Het nieuws dat onze president Mark Rutte afgelopen week bracht was positief. Iedereen is nu druk bezig om de nieuwe regels toe te passen op het eigen bedrijf en werkomgeving. Ook wij zijn in de weer met protocollen en we kijken hoe wij met passen en meten weer onze praktijk opleidingen en trainingen kunnen starten.

Praktijk en online lessen.
Wij verzorgen onze lessen momenteel online. Je kunt deelnemen aan de webinar op vrijdag en voor onze vinologen in opleiding is er ieder maandag een digitale classroom. De praktijklessen SVH 2, SVH 3 en Vinoloog opleiding starten weer in Juni. Ben je aangemeld, of ben je volop in de Vinoloog opleiding, dan ontvang je in de loop van volgende week een bevestiging en uitnodiging voor de start van de praktijklessen en examens.

In de maand MEI tweede aanmelding 50% korting!
Wij zijn blij dat onze trainingen en examens in juni allemaal weer door mogen gaan. Wil je zelfverzekerd advies geven over wijn? Wil je de belangrijkste wijngebieden herkennen! Wil je verder in wijn? In de maand MEI tweede aanmelding 50% korting voor de SVH 3 training! Meld je dan hier aan. 

Meld je aan NU voor de SVH Vinologen Opleiding met start in september.
De opleiding tot SVH Vinoloog besteedt de grootst mogelijke aandacht aan het ontwikkelen en verfijnen van de zintuiglijke eigenschappen. Omdat het ‘blind’ proeven van wijnen een uiterst belangrijk onderdeel van de organoleptische module vormt wordt je vanaf de eerste les in deze vaardigheid geoefend. Meer informatie en/of aanmelden.