Steeds meer mensen willen meer van wijn weten en zijn opzoek naar professionele wijncursussen. Wij gebruiken moderne digitale leermethodes zoals E-learning, Game-learning, Mobile learning en een Digitale Classroom. Wij gebruiken deze methodes om de wijnkennis te verhogen samen met strategische business partners. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk het oude vertrouwde proeven van wijn in de praktijk leren. Hiervoor hebben we trainingen en opleiding van beginner tot Vinoloog. Onderstaand een overzicht van onze opleidingen, trainingen en workshops.

Basis wijnkennis SVH 2
Basis wijncursus. Deze cursus geeft je een uitgebreidere kennis van wijn in het algemeen en specifieke wijnstijlen en de vaardigheden die nodig zijn om eenvoudige keuzes te kunnen maken in een winkel of restaurant. (cursusduur 3 lesdagen) Meer info

Gevorderden wijnkennis SVH 3
Gevorderden wijncursus. Deze cursus geeft je een brede theoretische kennis van wijn, de basisprincipes van het proeven van wijn en het maken van elementaire proefnotities. Voor deze cursus is een diploma op niveau 2 aanbevolen.(cursusduur 8 lesdagen) Meer info.

Expert wijnkenner SVH Vinoloog niveau 4 >
Expert wijncursus om vinoloog te worden. De Vinologen Opleiding geeft uitgebreide theoretische kennis van wijn met daarnaast een zware nadruk op de techniek van wijn proeven, het schrijven van proefnotities en het interpreteren van de proefbevindingen. Opleidingsduur 1 jaar. Meer info

Workshops – Incompany trainingen
.
Thematische workshops en masterclasses op uitnodigende locaties.  Alle workshops die wij aanbieden, kunnen door ons eveneens als Incompany training op maat binnen jouw eigen bedrijf worden verzorgd. Het grote voordeel daarvan is dat de training wordt afgestemd op specifieke wensen.

Wijntraining Online verzorgd het opleidingsprogramma tot niveau SVH Vinoloog. Van beginners niveau tot Vinologen Opleiding maken we gebruik van het innovatieve E-Learning programma – serious Game learning. Je kunt alle niveaus ook gebruik maken van onze zelfstudie programma. 

TIP: neem eens een kijkje in ons GRATIS E-Learning programma over Spaanse wijnen.