Houd jij ervan om af en toe een heerlijk glaasje wijn te drinken? Ben je werkzaam in de Horeca? Zou je wel eens meer van wijn willen weten, maar je weet niet waar te beginnen? Dan heb ik goed nieuws! DOE NU DE KENNISTEST Onderstaand de drie verschillende kennis niveaus.

SVH wijn 2 (Basis)
Deze basis wijntraining is geschikt voor medewerkers in horeca, wijnhandels, supermarkten en groothandel. Ook is deze wijntraining prima geschikt voor de enthousiaste thuis hobby kok en wijnliefhebber. Je hebt geen vooropleiding of uitgebreide wijnkennis nodig om mee te kunnen doen. Meer informatie.

SVH wijn 3 (Gevorderd)
Deze gevorderden training (8 avonden) geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een gezellige maar serieuze sfeer. We raden aan om deze gevorderden training te starten met enige basis kennis van wijn.SVH wijn 2 of soort gelijk een pré. Meer informatie.

SVH wijn 4 (Vinologen Opleiding) 
Onconventioneel met een unieke online leermethode. Locatie – Den Haag en Houten. Bij ons word je niet theoretisch opgeleid maar leer je ook praktische vaardigheden. De Vinologen opleiding is voor de serieuze wijnliefhebber die een professionele wijnopleiding willen volgen. Met o.a. les  van SVH Meesterkok Robert KranenborgMeer informatie.

Doe nu de kennis test.