Lancering website voor het SVH Register Vinoloog/sommelier® (rVS)

WTOL Academy biedt unieke geaccrediteerde nascholing voor de gediplomeerde SVH Vinoloog/sommelier. Met de ideale mix tussen online leren en contactonderwijs brengen we kennis en praktijk samen: “leren en doen”. Voor nieuwe kennis en vaardigheden die ervoor zorgt dat je bijblijft. Na het behalen van het diploma SVH Vinoloog/sommelier wordt je in het SVH Register Vinoloog/sommelier opgenomen. Je hebt immers bewezen over een excellent kennisniveau te beschikken en je kunt op professioneel niveau wijn proeven. Tevens ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in zowel de horeca- als wijnbranche.

rVS een erkende en geregistreerde SVH titel
Door middel van de inschrijving in het SVH Register Vinoloog/sommelier kun je als gediplomeerde Vinoloog/sommelier permanent kennis verkrijgen en aantonen dat jouw vakbekwaamheid op peil is. Je mag voor 3 jaar de titel SVH Register Vinoloog/sommelier (rVS) voeren. De titel geeft je een uitmuntende status en herkenning in de markt. Bovendien kun je rVS achter je naam zetten als erkende en geregistreerde titel. Uiteraard is er een tool-kit beschikbaar waarbij je de uitingen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je visitekaartje, website en/of brochure.

Een bron voor derden
Alle speciaal voor het SVH register geselecteerde bij- en nascholingsactiviteiten staan overzichtelijk vermeld in de agenda. Bovendien is het register een bron voor derden om een geschoold en deskundig Vinoloog/sommelier te vinden.

Nascholingscategorieën
Iedere SVH Vinoloog/sommelier wordt geacht 60 scholingspunten per drie jaar te behalen om in het openbare register vermeld te (blijven) staan. Voor deelname aan de competitie “SVH Wijnexpert van het jaar”zijn eveneens nascholingspunten te behalen.

SVH Register Vinoloog/sommelier® (rVS) kun je vinden op SVHregistervinoloog-sommelier.nl