Een kijkje nemen in de wijngaarden van Bodegas Vicente Gandía of een rondleiding door de kelders onder leiding van eigenaar Javier Gandía, terwijl de wijnen worden geproefd. Binnenkort hoeven je daar niet meer voor naar Valencia. Land grootse distributeur van kwaliteit wijnen “Oud Reuchlin & Boelen”, ontwikkelde in samenwerking met het Spaanse wijnhuis een nieuwe manier van wijnbeleving. Samen maakten ze een Virtual Reality film waarbij door middel van een VR bril op interactieve wijze wijnen kunnen worden geproefd. Oud Reuchlin & Boelen lanceert deze wereldprimeur volgende week op de Horecava in de RAI Amsterdam.

Oud Reuchlin & Boelen lanceert deze wereldprimeur
In de film – die door middel van een VR bril en een smartphone bekeken kan worden – leidt Javier Gandía je door de interactieve proeverij. In o.a. de wijngaarden, proef je zijn frisse witte of rosé wijnen en in het wijnmuseum met kunsttonnen of in de kelder tussen de vaten proef je samen zijn rode wijnen door.

VR film samen met Vicente Gandia
Marcel Just de la Paisières, brand manager bij Oud Reuchlin & Boelen vertelt: ”De beleving of het verhaal achter een wijn wordt voor onze klanten en de consument steeds belangrijker.” Virtual Reality is enorm in opkomst in verschillende sectoren, maar  kan volgens ons ook goed door wijnwinkels en horecagelegenheden ingezet worden om mensen een unieke beleving te bieden tijdens het wijnproeven. Met die gedachte in het achterhoofd, is de VR film samen met Vicente Gandía en Sky Movies ontwikkeld.

Kom een kijkje nemen
Van 9 t/m 12 januari lanceert Oud Reuchlin & Boelen de VR-tasting experience in hun stand op de Horecava in de RAI Amsterdam Geïnteresseerden kunnen tijdens de beurs een voorproefje krijgen van een virtual reality wineflight, uiteraard met de wijnen van Bodegas Vicente Gandía! Een wijnhuis van meer dan een eeuw oud dat in 1885 werd opgericht in Valencia. Tegenwoordig heeft de vierde Gandía generatie de leiding over het wijnhuis. Vicente Gandía is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waar het op is gebouwd. Namelijk iets toevoegen aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de wijntraditie te vergeten.

Wil je toch de wijngaarden en van Bodegas Vicente Gandía live bezoeken… dat kan van 29 tm 31 maart. Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden