Met meer dan 5200 fans op Facebook en meer dan 29.500 tevreden klanten in heel Europa! Wij voelen ons vereerd en trots, maar willen we vooral jou bedanken voor het vertrouwen!

Uiteraard motiveert dit ons nog meer om ernaar te streven Wijntraining Online een uitzonderlijke ervaring te maken. Met meer functies en verbetering en … ook op iPad en Tablet beschikbaar. Met ingang van 15 augustus 2016 zal het nieuwe programma live gaan. Je kunt dan tot 31 augustus kosteloos overstappen van het oude naar het nieuwe systeem. Wil je niet helemaal opnieuw beginnen… Zorg er dan voor dat het het programma voor 31 augustus hebt afgerond. Onderstaand de 7 belangrijkste verbeteringen in het E-Learning programma:

Toegespitst op de keuzedelen Wijnkennis 1 en Wijnkennis 2
Middelbare scholen (ROC) zijn al jaren gretige gebruikers van ons programma. Ieder jaar vragen wij om feedback en verbeterpunten. Voor de bijna 1000 studenten die komend schooljaar weer gaan starten met wijnkennis zal het leren nog plezierig zijn!

Één gebruikers account voor alle trainingen.
Gemak dient de mens, heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je makkelijke en inzichtelijk trainingen volgen op de verschillende niveau’s We bieden wijnkennis op niveau 1t/m 4 (Beginner – Basis – Gevorderden en Vinoloog)

Rapportage per gebruiker mogelijk.
Ik ontvang vaak de vraag van organisaties, scholen en instanties: “kan ik een overzicht krijgen van mijn werknemers/studenten” Welnu… Je kunt dit nu geheel zelf inzien. Uiteraard is dit voor docenten en leidinggevenden aan te vragen bij ons. Je kunt ook eigen content/files/ uploaden die uitsluitend beschikbaar zijn voor jouw eigen student(en).

Feedback per vraag.
Game-Learning is leren door te doen… “learning by doing”… maar waarom is die vraag nu juist fout of goed? Je krijgt in het nieuwe programma feedback per vraag, geheel op maat!

Verbeterd naslagwerk en vraagstellingen.
De wondere wereld van wijn is eigenlijk best overzichtelijk. Google maar eens Merlot. en? Binnen 44 sec 28.600.000 pagina’s. In het vernieuwde programma leer ik je al spelenderwijs de verschillende druiven en smaaktypes.

Beschikbaar voor iPad en tablet.
Ipad en tablets zijn niet meer weg te denken. Lekker thuis op de bank of vanuit de luie stoel op het terras of in de tuin. Om Illa Gort op mijn LInkedIn account te citeren “Leren over wijn was nog nooit zo leuk”

Programma personaliseren (optioneel)
Wil je een geheel eigen look and feel? Jouw logo ipv die Uil op een wijnglas? Welnu dat kan… Kost wel wat maar de mogelijkheden voor een geheel gepersonaliseerde leeromgeving zijn aanwezig.

Heb je nog een vraag of opmerking. Laat het me gerust weten.
Voor een overzicht van onze trainingen

KLIK OP AGENDA