Afgelopen 12 maanden hebben wij een record gehaald in het opleiden van wijnliefhebbers middels ons Online programma, mobile app en praktijktrainingen. Gemiddeld zijn er 1700 gebruikers per dag live… en daar zijn we echt trots op! Een reden voor ons het E-Learning programma in een geheel nieuw jasje te steken. Nieuwe functionaliteiten, feedback per vraag, en iPad-vriendelijk. Ook zullen we met onze vertrouwde partner Oud Reuchlin en Boelen BV speciaal samengestelde wijnpakketten leveren die aansluiten bij de verschillende hoofdstukken. Ik houd je op de hoogte van de ontwikkelingen. We verwachten medio juni klaar voor de nieuwe stap te zijn.

In de afgelopen periode kregen we ook regelmatig het verzoek om op dezelfde wijze een Vinologen Opleiding (niveau 4) aan te bieden. In de laatste maanden zijn we hier druk mee aan de slag gegaan. Onze WTOL Academy® is inmiddels een feit. Hier kun je de opleiding tot Wine Entrepreneur en/of Vinoloog volgen. Met al deze mooie ontwikkelingen in de laatste 12 maanden, voor ons een reden om een GRATIS app voor de smartphone weg te geven.

GRATIS Mobile learning?
Wil je meer weten over al die verschillende druivenrassen? Onderweg in de trein of in het vliegtuig, gewoon op je smartphone, wanneer het jou uitkomt… Leren over wijn was nog nooit zo makkelijk.
Verschillende onderzoeken wijzen uit, dat bij combinatie van zien en interactie, maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden. De Wijntraining Online app speelt hierop in. Doordat de informatie op spelende wijs wordt aangeboden, wordt leren “Fun”

Smaakprofiel en smaaktypes
De app is ingedeeld op smaaktypes van wijn. Een gemiddelde wijnliefhebber komt nou eenmaal niet een winkel binnen lopen met de vraag naar een Verdejo Rueda, maar vraagt naar een frisse witte wijn voor bij de borrel. Ook in het restaurant is het leuk om meer te weten over smaakprofiel en smaaktypes. Ieder hoofdstuk gaat in op de smaak van de wijnen, de meest gebruikte druivenrassen en het moment waarop je deze het beste kunt drinken.

Erkenning regeling SVH
Al onze cursussen en opleidingen voldoen aan de normen van zowel SWEN – SDEN als SVH. Onze examens worden vanaf heden exclusief en uitsluitend door het SVH afgenomen. (beschikbaar medio Mei) Eerder behaalde SWEN diploma’s behouden uiteraard hun waarde.

Download de GRATIS Wijntraining Online APP voor iPhone
Download de GRATIS Wijntraining Online APP voor Google Play