10 redenen om deel te nemen aan dè SVH Vinoloog/sommelier opleiding.

Heb je serieuze wijnambities? Je bent dan bij de SVH Vinologen/sommelier opleiding op het juiste adres! De SVH Vinologen/sommelier opleiding is een wijnopleiding voor zowel mensen die wijn als hobby hebben en een serieuze wijnopleiding willen volgen als voor mensen die beroepsmatig een wijnopleiding willen volgen. Onderstaand 10 redenen om je aan te melden:

1) Leren met gelijkgestemden is niet alleen leuk maar vooral ook leerzaam. De lesuren zijn zeer belangrijk, maar juist ook de uren buiten de lessen werken zeer stimulerend. Met de zogenaamde “proefgroepen” maak je vriendschappen voor het leven.

2) Praktijklessen op Maandag of Zaterdag? In Amsterdam, Den Haag of Houten? Wij maken het mogelijk de keuze is aan jou!

3) 500 wijnen proeven tijdens de 20 opleidingsdagen. Deze heb je echt nodig om als een professional te kunnen proeven. Uiteraard zijn de wijnen van bovengemiddeld niveau.

4) Unieke online leermethode. Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden Wij spelen hierop in door te leren in verschillende (spel) werkvormen.

5) Digitale Classroom: Naast de 20 praktijklessen en het E-Learning programma introduceren wij de Digitale Classroom. Met deze nieuwe feature maken wij het mogelijk om LIVE online lessen te volgen.

6) Bij ons word je niet enkel theoretisch opgeleid, maar leer je ook praktische vaardigheden. Het is belangrijk om de kennis van druivenrassen en wijngebieden uit je hoofd te leren! Maar juist de praktische toepasbaarheid (Wijn & Spijs) maakt het verschil.

7) Starten wanneer het jou uitkomt! Zelfstudie of de volledige opleiding volgen? Je kunt bij ons op ieder moment starten. We zorgen voor een geruisloze instroom bij de verschillende lesdagen en proefgroepen.

8) Opleiden en examineren gescheiden: In onze visie dienen opleiden en examineren van elkaar gescheiden te zijn voor een optimale borging van onafhankelijkheid en van de diploma waarde. Onze examens worden dan ook afgenomen door SVH.

9) Branche erkend diploma: SVH staat voor: Stichting Vakbekwaamheid Horeca. SVH is een onafhankelijke organisatie en staat onder toezicht van de Examenkamer. Het diploma geeft je een uitmuntende status en (h)erkenning in de markt.

10) rVS een erkende en geregistreerde SVH titel. Door inschrijving in het SVH Register Vinoloog/sommelier kun je als gediplomeerde Vinoloog/sommelier je permanente kennis bijhouden en aantonen dat jouw vakbekwaamheid op peil is. Je mag voor 3 jaar de titel SVH Register Vinoloog/sommelier (rVS) voeren.

Meer weten? Aanmelden voor de opleiding? KLIK DAN HIER