Hoe worden wijnen gedronken en beleefd in anno 2017 ? De wijnkennis van consumenten blijft groeien. Door deze groeiende kennis krijgt de sommelier en wijnhandelaar meer en meer de functie van een sparringpartner.
Restaurant houders en/of eigenaren van een wijnhandel/speciaalzaak zullen zich moeten aanpassen aan de steeds beter ingelichte consument. Wil je het verschil maken dan zal je moeten verassen!
Ook als opleider dien je hiermee rekening te houden. De lijn tussen werk en privé vervaagt, wat er toe leidt dat flexibel lesgeven een “must” is geworden. Geheel gericht op de wensen van de deelnemer, wanneer het hem of haar uitkomt.
Met onze Vinologen Opleiding hebben we de primeur van “de digitale classroom”
Naast ons E-Learning programma en onze praktijklessen introduceren wij de Digitale Classroom. Met deze nieuwe feature maken wij het mogelijk om LIVE online lessen te volgen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals het maken van opdrachten, casussen, proeverijen en toetsen. Je kunt online discussiëren met studiegenoten op het zelfde niveau.
Wil je meer weten over onze innovatieve wijze van opleiden? Neem dan eens een kijkje op:
Niveau 1 (beginner) Kennismaking met wijn. (online certificaat)
Niveau 2: (basis) gastheer/gastvrouw, en geïnteresseerde consument.
Niveau 3: (gevorderd) aankomend sommelier, actieve consument.
Niveau 4: (professional) Sommelier – Vinoloog.