
SVH ERKEND | 98% VAN ONZE STUDENTEN BEVEELT ONS AAN
SVH ERKEND | 98% VAN ONZE STUDENTEN BEVEELT ONS AAN










De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus […]
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
De SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze intensieve training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
In Nederland zijn er inmiddels heel wat wijngaarden te vinden. Naar schatting zijn er ongeveer 200 wijngaarden die hun wijn commercieel verkopen. De meeste van deze wijngaarden hebben een oppervlakte van meer dan 1000 m2. Ongeveer de helft van alle commerciële wijngaarden is zelfs 1 hectare of groter. Wijnhoeve de Kleine Schorre (Schouwen Druivenland) heeft zelfs een oppervlakte van 10 hectare.
De SVH Wijn 3 cursus biedt een brede kennis van wijn in een gezellige sfeer. Je leert wijnen proeven, beoordelen en ontdekt de karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden. Het officiële examen is optioneel, maar het diploma is vereist voor toelating tot de opleiding van Vinoloog/Sommelier (SVH Vinoloog niveau 4).
De SVH Wijn 3 cursus biedt een brede kennis van wijn in een gezellige sfeer. Je leert wijnen proeven, beoordelen en ontdekt de karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden. Het officiële examen is optioneel, maar het diploma is vereist voor toelating tot de opleiding van Vinoloog/Sommelier (SVH Vinoloog niveau 4).
De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per training/cursus […]
De Online SVH Leermeester cursus is essentieel voor elke aspirant professionele leermeester in de horeca. Deze online training leidt snel en effectief op tot het verplichte SVH Leermeester Diploma. Na het behalen van dit diploma ben je in staat om nieuwe medewerkers te begeleiden en je vakmanschap door te geven.
Tijdens een HACCP training leer je over de essentie van voedselveiligheid en de mogelijke gevolgen van het niet opvolgen van de juiste protocollen. Je krijgt inzicht in het voorkomen van kruisbesmetting en leert hoe je op hygiënische wijze kunt werken om zo je klanten te beschermen tegen door voedsel overgedragen ziektes. √ Identificeer risico’s en bepaal […]