Voor mij is de zomer altijd een periode van bezinning, terugkijken naar het afgelopen halfjaar, evalueren en natuurlijk vooruitkijken en plannen maken. Ik kijk uit naar een geweldige studiereis naar Zuid Afrika in maart 2020… maar ook de maanden juli en augustus zijn voor ons drukke maanden voor de nieuwe studenten van MBO en ROC’s scholen die met ons E-Learning programma van Wijntraining Online aan de slag gaan. Ik wil je graag een aantal tips geven voor de komende zomer maanden:  

Download mijn GRATIS E-Boek
Past wijn in een gezonde levensstijl? Alcohol drinken en toch afvallen? Als je de gezondheidswereld betreed, gaan mensen over het algemeen je “verbieden” om een glaasje wijn of biertje te drinken. Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Download hier het E-Boek.

Download de Video workshop “Weet van Wijn” 
Hoe proef ik wijn? Welke factoren bepalen de kwaliteit van wijn? In deze GRATIS 5-delige Video Cursus vertel ik er alles over. Vul je gegevens in en je ontvangt om de drie dagen een nieuwe video. De eerste video ontvang je direct na aanmelding! Ga hier naar de Gratis Download.

Wijnkenner in een Week op Mallorca
Ieder ochtend een week lang verdiepen in de wonderen wereld van wijn… en dat op het zonnige eiland Mallorca. Alles is voorhanden, wijngaard, vinificatie ruimte, kelders wijnvaten. Kortom een inspirerende omgeving om in een week wijnkenner te worden! Meer weten, klik dan hier om door te gaan. Wijnkenner in en week. 

Online Wijncursus SVH 3 
Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!).
Game learning speelt in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd wanneer educatie wordt gecombineerd met ‘fun”. Zie hier de mogelijkheden. SVH 3 Online

Altijd al Vinoloog willen worden?
Bij ons word je niet enkel theoretisch opgeleid maar leer je ook praktische vaardigheden. De Vinologen opleiding is voor de serieuze wijnliefhebber die een professionele wijnopleiding wil volgen. Met les van 2-voudig sommelier van het jaar Jan-Willem van der Hek en gastronomische lessen van  SVH Meesterkok Robert Kranenborg Ja ik wil Vinoloog worden

Wijnreis naar Valencia 28 september 
Pionieren in Valencia… Bodegas Vicente Gandia. Deze 200 ha.grote wijngaard is een ecologisch paradijs en ligt in de DO Utiel-Requena. De inheemse druiven Tempranillo, Bobal maar ook de meer internationaal bekende Cabernet Sauvignon, Chardonnay en Sauvignon Blanc maken hier de diensten uit. Ga je ook mee op wijnreis?

Praktijk wijntraining 
Natuurlijk hoort bij het leren over wijn, nog altijd het oude vertrouwde proeven van wijn. Hiervoor hebben we verschillende mogelijkheden. Van beginner tot gevorderden. In september beginne we weer met de verschillende opleidingen SVH wijn 2, SVH wijn 3 en natuurlijk de SVH Vinoloog opleiding. Onze praktijktraining

Ik wens je een hele fijne zomer!