Tijdens een HACCP training leer je over de essentie van voedselveiligheid en de mogelijke gevolgen van het niet opvolgen van de juiste protocollen. Je krijgt inzicht in het voorkomen van kruisbesmetting en leert hoe je op hygiënische wijze kunt werken om zo je klanten te beschermen tegen door voedsel overgedragen ziektes.
√ Identificeer risico’s en bepaal kritieke controlepunten
√ Leer voedselveiligheidssystemen implementeren
√ Begrijp de wettelijke eisen
√ Ontwikkel jouw vaardigheden en kennis
Nadat je de HACCP hebt voltooid, zul je aanzienlijke verbeteringen hebben op het gebied van voedselveiligheid wat betreft vaardigheden en kennis. Jekunt risico’s identificeren en beheersen, hygiënisch werken en voldoen aan alle wettelijke eisen. Dit is waardevol voor jouzelf, je collega’s en natuurlijk je klanten. Houd er rekening mee dat een HACCP cursus niet alleen verplicht kan zijn, maar ook een essentiële stap is in het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van je producten.
SVH ERKEND | 98% VAN ONZE STUDENTEN BEVEELT ONS AAN