Jouw STAP-budget met maximaal 1000 euro ligt maandag 3 juli voor je klaar!! Onderstaand 6 tips. Heb je jouw STAP-aanmeldingsbewijs (PDF) bij de hand?

Je bent echter nog niet klaar! Meld je aan op:  STAP UWV aan en volg de stappen. Uit ervaring kan ik je wel een aantal handige tips geven:

Om je aanmelding af te ronden nog wat tips:

TIP 1: Zorg dat je ruim voor 10.00 gereed staat met jouw DigiD en aanmeldingsbewijs. Wil je jouw kans vergroten op een STAP-budget, dan is het belangrijk dat je kort vóór 10.00 uur naar de website www.stapuwv.nl gaat om in te loggen. Om 10.00 uur worden deze burgers a-select in een wachtrij geplaatst.

TIP 2: Naast het STAPUWV.nl scherm kun je gewoon doorwerken op een andere browser en/of PC,Laptop of mobile.

TIP 3: Je komt in een wachtrij te staan, je moet  dus veel geduld hebben! Verlaat onder géén beding de pagina en/of wachtrij… anders begin je weer van voor af aan. 80% van onze aanmeldingen wordt gehonoreerd. Ook al sta je in de wacht…

TIP 4: Na lang wachten selecteer je een scholingsactiviteit uit het STAP-scholingsregister. De keuze van de scholingsactiviteit moet overeenkomen met de gegevens op je STAP-aanmeldingsbewijs.

TIP 5: Lukt het, om welke reden dan ook, niet tot een selectie te komen van de opleiding of datum naar keuze, selecteer dan de opleiding of datum die daar logischerwijs het dichtstbij in de buurt komt…

TIP 6: Binnen enkele dagen ontvang je de bevestiging vanuit het UWV voor deelname aan de opleiding. Deze ontvangen wij ook en nemen dan contact met je op!

Graag tot ziens tijdens één van onze SVH erkende opleidingen!

Oh ja … heb je nog geen STAP-aanmeldingsbewijs? Meld je dan hier aan voor een opleiding naar keuze. opSTAPindeHORECA.nl