WTOL Academy is Booming!

En dat is eigenlijk best logisch! In het afgelopen jaar zijn er steeds meer bedrijven en ondernemers die ons weten te vinden voor onze branche erkende opleidingen. Dat WTOL Booming is komt met name door het team van vakspecialisten dat dagelijks 24/7 klaar staan om een top service te bieden.

Al onze opleidingen zijn Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) erkend. Samen met SVH en de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) hebben wij als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. Zo leveren wij gezamenlijk een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten wij de vakbekwaamheid en arbeidsmarkt in de branche.

Dit ziet de toetsingskamer van het STAP-budget nu ook!
De Toetsingskamer is aangesteld om continu te evalueren hoe het budget wordt ingezet. Op basis van nieuwe inzichten heeft de Toetsingskamer daarom besloten WTOL Academy als erkende branche opleider een uitgebreid opleidingsaanbod beschikbaar kan stellen in het STAP-scholingsregister. Al onze cursisten met een tijdelijke goedkeuring van de aanmeldingsperiode 1 november ontvangen deze week een definitieve goedkeuring.

STAP-aanmeldingsbewijs voor 28 februari 2023
Eigenlijk zou er op 2 Januari 2023 een nieuw tijdvak starten voor het doen van aanvragen. Maar dat gaat niet door. Het kabinet wil de regels voor het aanvragen van het STAP-budget namelijk aanscherpen. Op dit moment wordt er nog onderzoek gedaan naar zo’n 200 opleiders en daar is tijd voor nodig, zeggen de ministers. Ze willen voorkomen dat er nieuwe opleidingen worden gesubsidieerd die niet aan de regels voldoen.

Benieuwd wat voor opleidingen je kunt volgen in 2023? Bekijk hier ons actuele opSTAPindeHORECA.nl en meld je aan voor 28 februari 2023 en ontvang jouw STAP Aanmeldingsbewijs.

We wensen je hele fijne kerstdagen een sprankelend maar bovenal gezond 2023!