Houten, 1 september 2022 – WTOL Academy BV heeft een nieuwe collega erbij, Fabienne Baart. Als opleidingsmanager zal zij verantwoordelijk zijn voor alles rondom de verschillende opleidingen en het creëeren van nieuwe activiteiten voor verschillende opdrachtgevers en relaties binnen de Food, Hospitality, Lifestyle en Wijnbranche.

Fabienne Baart (39 jaar) is per 1 september 2022 in dienst getreden als opleidingsmanager. Voorheen werkte zij als onderwijskundige bij Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH), 10 jaar voor de commerciële tak van Hotelschool The Hague en 2 jaar als Regio Manager voor Vermaat. Deze veelzijdige duizendpoot heeft naast haar management skills een zee van ervaring opgedaan met de exploitatie van de horeca op de historische Mets tennisbanen in Scheveningen en Brasserie Zamen, onderdeel van Respect – wonen – zorg – welzijn. 

Over WTOL Academy BV:
WTOL-Academy is een SVH erkende opleider voor wijn, gastronomie en andere horeca-opleidingen. WTOL Academy is een trendsettend en vooruitstrevend opleidingsinstituut. Met meer dan 12 jaar ervaring hebben wij een sterke focus op innovatie en creëren wij lesmateriaal en opleidingen met een ijzersterke prijs/kwaliteit verhouding.