Een INCOMPANY TRAINING is een training op maat die specifiek wordt gegeven binnen jouw eigen horeca zaak. Het is een geweldige manier om je personeel bij te scholen en ervoor te zorgen dat ze de juiste kennis en vaardigheden hebben om uit te blinken in hun functie.

Reden 1: Verbeter de kwaliteit van je service
Met een INCOMPANY TRAINING kun je ervoor zorgen dat je personeel over de nodige expertise beschikt om de best mogelijke service aan je klanten te bieden. Door het aanleren van nieuwe technieken en het verbeteren van hun vaardigheden, zullen je medewerkers in staat zijn om gasten beter te bedienen en hun verwachtingen te overtreffen.

¨Wist je dat  je tussen de zeventien en twintig contactmomenten hebt met de gast?¨

Reden 2: Verhoog de productiviteit van je team
Door het investeren in een INCOMPANY TRAINING geef je je team de tools en kennis die ze nodig hebben om hun werk efficiënter te kunnen uitvoeren. Dit kan leiden tot een verhoogde productiviteit en een snellere doorstroom van klanten, waardoor je zaak winstgevender wordt.

Reden 3: Stimuleer teamwork en samenwerking
Een INCOMPANY TRAINING geeft je team de mogelijkheid om samen te werken en hun onderlinge communicatie te verbeteren. Dit kan leiden tot een betere teamdynamiek en een positieve werksfeer. Door samen te werken aan specifieke scenario’s en uitdagingen, leren je medewerkers van elkaar en groeit hun teamgeest.

Reden 4: Blijf up-to-date met de nieuwste trends en ontwikkelingen
De horeca is een dynamische sector waarin nieuwe trends en ontwikkelingen zich snel opvolgen. Met een INCOMPANY TRAINING blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche en kun je deze kennis direct toepassen in je zaak. Zo blijf je concurrentieel en speel je in op veranderende behoeften en wensen van je klanten.

Reden 5: Investeer in de groei van je personeel
Door je medewerkers de kans te geven om een INCOMPANY TRAINING te volgen, investeer je in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit helpt niet alleen bij het vergroten van hun motivatie en betrokkenheid, maar ook bij het behouden van talent binnen je organisatie. Door te investeren in je personeel, investeer je ook in de groei en het succes van je horeca zaak.

Kortom, een INCOMPANY TRAINING biedt tal van voordelen voor jouw horeca zaak. Van het verbeteren van de servicekwaliteit tot het stimuleren van teamwork en het bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen – het investeren in een INCOMPANY TRAINING is een slimme zet voor elke ambitieuze horecaondernemer.

Lees hier meer over onze mogelijkheden voor jouw zaak