Op 1 september om 10.00 uur opende UWV het nieuwe STAP-aanvraag ronde. Om 12.15 uur was het budget alweer vergeven. Hoewel het budget voor dit aanvraag tijdvak 6,5 miljoen euro hoger was (totaal: 38,5 miljoen euro), was het binnen 2 uur en een kwartier op.

WTOL Academy heeft ook deze ronde weer bijna 350 deelnemers  STAP aanmeldingsbewijzen vertrekt. De  kandidaten zaten op donderdag 1 september 10.00 uur gereed om het aanmeldingsbewijs te uploaden bij stapuwv.nl. Helaas was het STAP-budget in twee uur tijd vergeven. Toch wisten ook nu weer meer dan 150 mensen een bevestiging van het UWV te bemachtigen en gaan dus binnenkort starten bij ons met een opleiding.

Flexibele startdatum: Wij hebben gekozen voor een flexibele startdatum op het aanmeldingsbewijs. Dit heeft met interne procedures te maken bij ons en bij het UWV. De lesdagen voor deze aanmeldingsperiode staan onder het kopje lesdagen vermeld bij betreffende opleiding.

Geen zorgen dus wanneer je bijvoorbeeld een wijnopleiding wilt starten in Den Haag op 15 januari 2023 …of leermeester in Amsterdam. Jij kiest de opleidingsplaats en wij nemen contact met je op voor de eerste mogelijkheid om te beginnen. Komt dat niet uit dan kijken we samen naar een geschikt moment op jouw cursus te starten.

Op dinsdag 1 november is de volgende aanmeldingsronde. Zorg ervoor dat je erbij bent! Meld je nu aan en ontvang jouw PDF aanmeldingsbewijs en zorg er dus voor dat je op Dinsdag 1 november 10.00 uur met heel veel geduld klaar zit om het PDF te uploaden! 

Voor nu alvast veel plezier met de opleiding!

SVH Wijnopleidingen opSTAPnaarWIJN.nl 
SVH Vinoloog/sommelier opleiding SVH-Vinoloog.nl 
Overige SVH Horeca opleidingen opSTAPindeHORECA.nl