SVH ERKEND | 8,9 DOOR 1247 STUDENTEN | E-LEARNING

FOOD | WINE | HOSPITALITY

OPLEIDINGEN AANBOD

PRAKTIJK OPLEIDINGEN

Bekijk hieronder het volledige aanbod horeca-gerichte opleidingen. De opleidingen zijn praktijkgericht en kunnen ook online gevolgd worden.

SVH WIJN 2

De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden en leert wat wijn precies is.

€350,-

SVH WIJN 3

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een gezellige sfeer. Je proeft ca 80 verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Ook zet je de eerste stappen op het gebied van gastronomie en wijn & spijs.

€699,-

SVH VINOLOOG / SOMMELIER

De opleiding tot SVH Vinoloog/sommelier besteedt de grootste aandacht aan het ontwikkelen van de proefzintuigen. Het ‘blind’ proeven van wijnen is het belangrijkste onderdeel.

€3995,-

SVH GASTRONOMIE

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€3695,-

SVH  HOSPITALITY

SVH Hospitality is een nieuw opleiding gericht op gastvrijheid in de hospitality. De opleiding richt zich op het klant-/ gastcontact, zoals dat voorkomt in de contexten horeca, hotellerie, toerisme, recreatie, en facilitair.

€350,-

SVH LEERMEESTER

Om erkend leerbedrijf te worden en te blijven, moet er minimaal één gediplomeerd leermeester binnen je bedrijf werkzaam zijn. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca.

€1095,-

Horeca Marketing

HORECA MARKETING

De 3-daagse training/cursus vormt de essentiële kennis die nodig is anno 2022 om een goede marketing strategie neer te zetten voor jouw horecazaak of bedrijf. Je doet vooral praktische kennis op en je kunt er jarenlang mee vooruit.

€350,-

Barista van WTOL

BARISTA TRAINING

Werk jij in de horeca en wil jij je kennis over koffie en je vaardigheden met het werken met een espressomachine vergroten? Gaat jouw hart als echte koffie liefhebber sneller kloppen van latte art, wil jij je professionele kennis vergroten of vind je koffie gewoon interessant en wil je er meer over leren? 

€350,-

COCKTAIL TRAINING

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van dranken? Je Cocktail vaardigheden verbeteren? Wat je doel ook is, met deze  training bieden wij je alles wat je nodig hebt! Leer over verschillende bereidingsmethodes, serveer technieken en veel meer!

€350,-

BEDIENINGSASSISTENT

De bediening in een restaurant of brasserie is erg belangrijk, jij zorgt er samen met het keukenteam voor dat de gast een onvergetelijke horeca beleving heeft. Je luistert naar de wensen, neemt de bestellingen op, maakt deze klaar en serveert ze uit. Spreekt dit jou aan?

€2795,-

SPOEDCURSUS SOCIALE HYGIENE

Bij iedere commerciële organisaties, waar alcohol geschonken en/of verkocht wordt, moet er één medewerker aanwezig zijn met het SVH Diploma Sociale Hygiëne. In paracommerciële* dienen minimaal 2 bestuurders in het bezit te zijn van het SVH Diploma Sociale Hygiëne.

€ 475,-

ONLINE OPLEIDINGEN

Bekijk hieronder het volledige aanbod horeca-gerichte online opleidingen.

SVH WIJN 2 ONLINE

Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!).

€145,-

SVH WIJN 3 ONLINE

Game learning speelt in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd wanneer educatie wordt gecombineerd met ‘fun’. De lessen zijn secuur samengesteld door vinologen i.s.m. diverse branche organisaties.

€225,-

SVH VINOLOOG / SOMMELIER ONLINE

Door bepaalde informatie en/of vaardigheden in spelvorm aan te bieden, maken we leren, ontdekken en ervaren leuk. Je blijft gemotiveerd en de opgedane kennis beklijft beter.

€1895,-

SVH GASTRONOMIE ONLINE

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€1599,-

SVH DRANKENKENNIS ONLINE

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van dranken en toepasbaarheid ? Je Barista, Thee-sommelier vaardigheden of cocktail skills verbeteren? Wat je doel ook is, met deze SVH online drankenkennis bieden wij alles wat je nodig hebt!

€299,-

SVH SOCIALE HYGIENE SLIJTERSDIPLOMA

Ontbreekt het je vaak aan tijd om te studeren? Leer je liever via een E-learning waar en wanneer jij wilt? Met de officiële SVH E-learning Sociale Hygiëne voor slijterijen en supermarkt studeer je digitaal, efficiënt en in je eigen tijd.

€375,-

Sociale Hygiene

SVH SOCIALE HYGIENE

Wist je dat er altijd minimaal één persoon tijdens openingsuren in het bedrijf aanwezig moet zijn die het diploma Sociale Hygiene heeft? Voldoe aan de wettelijke eisen en voorkom boetes of een eventuele bedrijfssluiting!

€375,-