Aanbod

Bekijk hieronder het volledige aanbod horeca-gerichte opleidingen. De opleidingen zijn praktijkgericht en kunnen ook online gevolgd worden.

Praktijkopleidingen

SVH WIJN 2

De training/cursus vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. 

€350,-

Meer info

SVH WIJN 3

Deze opleiding geeft je een brede kennis van wijn, We gaan hierbij uit van het leren en studeren over wijn in een  gezellige sfeer. Je proeft ca 80 verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. 

€699,-

Meer info

SVH VINOLOOG/SOMMELIER

De opleiding tot SVH Vinoloog/sommelier besteedt de grootst mogelijke aandacht aan het ontwikkelen en verfijnen van de zintuiglijke eigenschappen. Het ‘blind’ proeven van wijnen is een uiterst belangrijk onderdeel.

€3695,-

Meer info

SVH GASTRONOMIE

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€3695,-

Meer info

SVH HOSPITALITY

SVH Hospitality is een nieuw opleiding gericht op gastvrijheid in de hospitality. De opleiding richt zich op het klant-/ gastcontact, zoals dat voorkomt in de contexten horeca, hotellerie, toerisme, recreatie, en facilitair.

€999,-

Meer info

SVH LEERMEESTER

Om erkend leerbedrijf te worden en te blijven, moet er minimaal één gediplomeerd leermeester binnen je bedrijf werkzaam zijn. Als leermeester ben je onmisbaar voor de ontwikkeling van (jonge) medewerkers in de horeca.

€999,-

Meer info

HORECA MARKETING

De 3-daagse training/cursus vormt de essentiële kennis die nodig is anno 2022 om een goede marketing strategie neer te zetten voor jouw horecazaak of bedrijf. Je doet vooral praktische kennis op en je kunt er jarenlang mee vooruit.

€1500,-

Meer info

Online Opleidingen Bediening

SVH WIJN 2 ONLINE

Het E- learning│Game Learning bevat een unieke leermethode. Onderzoeken wijzen uit, dat we bij de combinatie van zien, horen en interactie maar liefst 90% van de aangeboden informatie onthouden (bij lezen is dit bijv. slechts 10%!). 

€145-

Meer info

SVH WIJN 3 ONLINE

Game learning speelt in op het gegeven, dat de motivatie om iets te leren sterk wordt bevorderd wanneer educatie wordt gecombineerd met ‘fun’. De lessen zijn secuur samengesteld door vinologen i.s.m. diverse branche organisaties.

€225,-

Meer info

SVH VINOLOOG/SOMMELIER ONLINE

Door bepaalde informatie en/of vaardigheden in spelvorm aan te bieden, maken we leren, ontdekken en ervaren leuk. Je blijft gemotiveerd en de opgedane kennis beklijft beter. In je eigen tempo kennis verzamelen en ervaringen opdoen. 

€1799,-

Meer info

SVH GASTRONOMIE ONLINE

Ben je werkzaam in een restaurant of horecazaak? Wil je graag meer weten welke factoren, smaak en smaakbeleving hebben op gerecht en drank. In deze opleiding leer je de effecten van smaak en smaakbeleving te beschrijven.

€1599-

Meer info

SVH DRANKENKENNIS ONLINE

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van dranken? Je Barista, Thee-sommelier vaardigheden of cocktail skills verbeteren? Wat je doel ook is, met deze SVH online drankenkennis bieden wij alles wat je nodig hebt! 

€299,-

Meer info

SVH BEDIENINGSASSISTENT ONLINE

Na deze opleiding kun je als bediening assistent in een professionele horeca zaak aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijg.

€1750,-

Meer info

SVH BIER ONLINE

Bier is populair! Steeds meer mensen weten wat van bier. Er zijn ook steeds meer restaurants die speciaalbieren inzetten voor bier-spijs combinaties. Maar weet jij het verschil tussen bier en pils?

€145-

Meer info

SVH SOCIALE HYGIENE

Wist je dat er altijd minimaal één persoon tijdens openingsuren in het bedrijf aanwezig moet zijn die het diploma Sociale Hygiene heeft? Voldoe aan de wettelijke eisen en voorkom boetes of een eventuele bedrijfssluiting!

€350,-

Meer info

SVH SOCIALE HYGIENE SLIJTERSDIPLOMA

Ontbreekt het je vaak aan tijd om te studeren?  Leer je liever via een E-learning? Met de officiële SVH E-learning Sociale Hygiëne voor slijterijen en supermarkt studeer je digitaal, in je eigen tijd.

€350,-

Meer info

Opleidingen Keuken Online

MANAGEMENT & VERKOOPTECHNIEK

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van verkoop? Je verkoop vaardigheden verbeteren? Wat je doel ook is, met deze SVH online verkooptechniek training bieden wij je alles wat je nodig hebt! 

€69-

Meer info

SMAAKBELEVING & FOODPAIRING

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van smaak? Je smaakbeleving optimaliseren? Wat zijn de eigenschappen van smaken? Hoe beschrijf en beïnvloed je de smaak van gerechten en de smaakbeleving van gasten?

€69,-

Meer info

KOOKTECHNIEK & MENULEER

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van kooktechnieken? Je kooktechniek optimaliseren? Wat zijn de manieren in de keuken om producten te garen? In de keuken bereid je vaak producten door ze te garen.

€69,-

Meer info

PATISSERIE & CHOCOLADE

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van chocolade en patisserie? Je kennis optimaliseren? De grondstof voor chocoladeproducten is de cacaoboon. De cacaoboon doorloopt een heel proces voordat er chocolade van gemaakt is.

€69-

Meer info

WARENKENNIS

Wil jij meer leren over de fascinerende wereld van aardappelen, brood, groenten, vis, vlees, fruit, zuivel, granen en oliën? Je kennis optimaliseren? In deze online training gaan we dieper in op de product /warenkennis.

€69,-

Meer info

SVH KEUKENASSISTENT

Na deze opleiding kun je als keuken assistent in een professionele keuken aan de slag. Wil je jouw productkennis verbeteren, Wil je leren door te doen! Leren met “fun”? Hier leren we je hoe je de basisvaardigheden onder de knie krijgt.  

€1750,-

Meer info